Om Vejby Foto

Min interesse for fotografering startede i efteråret 2012. Jeg brugte godt et halvt år på at lære teori, se hundredevis af videoer, suge viden til mig om ALT hvad der havde med fotografering at gøre. Det blev maj måned, og endelig oprandt dagen, hvor jeg stod med mit første kamera i hånden. Et Nikon D5200, med en kit linse 18-105 f3.5-5,6 ED VR. Jeg stormede ud i skoven og tog massevis af billeder – omtrent 10.000 blev det til den sommer, og det varede ikke længe inden jeg kunne mærke, at der virkelig var noget der fangede min interesse.

Der gik ikke mere end et år inden jeg opgraderede mit lille Nikon D5200 til et af de mere professionelle kameraer fra Nikon. Hertil er der fulgt et utal af objektiver, lys, stativer, baggrunde og reflektorer. Alt sammen noget, der er med til at lave de perfekte billeder I fortjener. Min lykke er gjort, når jeg ser hvor glade folk bliver for de billeder som de modtager fra mig. Portrætbilleder, familiebilleder, billeder af børn – billeder som de kan hænge op på væggen og kigge på igen og igen eller uploade til Facebook, så hele ens omgangskreds kan følge med. Ingen opgave er for lille, og jeg vil hellere bruge lidt ekstra tid, så vi i fællesskab opnår det perfekte resultat.

Jeg vil gerne i dialog med dig, så vi kan snakke nærmere om hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close